Nyheter/News
 

                       
2010
                     
2011 2012 2013                  2014
                                                                                                      
                                                                                           2015 
 
 20/12-15
Här kommer lite nya uppdateringar, det var ett tag sen sist! Det blir en liten resumé över allt som har hänt sen i våras :)
Det mest fantastiska som hände var att Salstas Miss Blizz vann sin klass på Royal Welsh!! Det är första gången en svenskfödd WM vinner där så det är stort! Domare var Lottie Stephens, Flydon Stud.
Proffsigt framtagen och visad av Team Tibbey som vanligt, här med Sarah Tibbey.


Foto EquipixRosetten! :)

Salstas Silver Bell, Pinglan, har med sin ägare/ryttare Tilda Nydahl deltagit i Sugar Cup i fälttävlan och blivit placerad i finalen i Malmö.
Hon har även för andra året i rad blivit Welshmästare i hoppning Sek A!
De blev också uttagna att deltaga i Mini Eventing Stars på Friends Arena, en inomhustävling/uppvisning som gick samtidigt som de stora tävlingarna. Väldigt roligt att de fick chansen att visa upp sig där, inför 15000 åskådare! :)


Welshmästare!


Foto Lina Nydahl
Med på Friends Arena var även Salstas Splendid och hans dotter Salstas Lucy, som hade ett uppvisningsnummer, med cirkuskonster/parkour på hästryggen! Med dem var Johanna Sällberg och hennes duktiga barn. Även Salstas Sun Gold var med vid montrarna och visade hur vacker och snäll en welsh är :)


Foto Lina Nydahl

Träning inför Friends med Romeo Junman


I övrigt har det kommit nya fina föl, och några ponnyer har åkt till nya ägare. På hingstpremieringen gick det sådär, och vi tar nya tag till nästa gång! Nu är det lungt och stilla och julen hägrar :)


28/2-15

Södermanlands Hästavelsförening har haft årsmöte, där fick Bitte mottaga två täcken för Salstas Camelot, han blev provbäst med dubbla utmärkelser på 3-årstestet förra året. Splendid fick SHAFs Hingstavelspris. Jätteroligt!
Salstas Camelot och Lacy Flying Be matchas av Bitte för visning på hingstvisningen, även Salstas Lancelot ska visas igen av Johanna, riden den här gången. Vi håller tummarna!

Salstas Camelot